Lees
Hi, leuk kennis te maken!

HI, LEUK KENNIS TE MAKEN

Zo leuk dat je bij Jot + Fest terecht bent gekomen. Welkom! Wij zijn Nadine en Rik en nadat wij in januari 2021 onze eerste eigen kleine baby Muk kregen, besloten we al snel dat we toe waren aan nog een kindje. Geen mensje dit keer, maar een concept, waar we ons helemaal in onder konden dompelen en al onze creativiteit in kwijt konden…

 

Ontdekken en genieten..
We hebben allebei een grote passie voor reizen. In de afgelopen jaren mochten we veel prachtplekken bezoeken. Van Italië tot Ibiza en van Zuid-Afrika, Namibie tot ons kleine, fijne Nederland. Steeds weer als we op reis zijn, wanen we ons in een andere wereld, raken we geïnspireerd en genieten we van alle nieuwe indrukken. Of we nou een minimalistisch koffietentje in Middelburg bezoeken of een compleet uitgedacht wijnhuis in Zuid-Afrika, een lokaal pizzatentje in Italië of een boutiquehotel op Ibiza; zolang er fantasie en liefde in zit, gaan onze creatieve hart en sneller kloppen. En zo komen wij – twee drukke zelfstandig ondernemers – op reis steeds weer op nieuwe ideeen en steeds weer iets dichter bij elkaar. En precies dat gevoel gunnen we jou ook. Dicht bij huis. Minimaal gedoe. Maximale inspiratie!

Kleine huisjes, grote dromen..

Het corona-jaar was een thuisblijf jaar. Of toch ten minste een ‘blijf-in-Nederland-jaar’. En aangezien wij allebei niet zo goed stil kunnen zitten, zijn we verschillende keren in Nederland op pad geweest. We bezochten de meest schattige huisjes en vanuit daar ging het kriebelen! We besloten eens te kijken wat de opties waren voor een eigen tiny, want met Rik zijn achtergrond als interieurtimmerman en Nadine haar achtergrond als stylist en vormgever, moesten we zelf toch ook een droomtiny kunnen creëren, dachten we zo.

Van dro om tot werkelijkheid
Van dro om tot werkelijkheid

En nu is het dus zover. Er zijn twee knappe tiny’s gerealiseerd; twee plekken waarvan we hopen dat ze jou ook weer inspireren. Door de styling, door de omgeving, door de rust. Maakt niet uit. Als je je maar opgeladen voelt zodra je de deur van jouw tiny bij ver trek achter je dichttrekt. We willen jou meenemen in onze beleving, in het gevoel dat wij ervaren als we op reis zijn. Deze plek met vrij uitzicht op het weiland kwam op ons pad, de studios richtten we met liefde voor je in en de omgeving blijkt ook nog eens onwijs leuk. Voel je hier thuis. Geniet van elkaar. Zie de kleine dingen, al het moois om je heen. Enjoy the tiny life!

“Een interieur krijgt pas een ziel,
met een interieur op maat.”

Over Rik

Rik is interieur timmerman en mede-eigenaar van keukenbedrijf De Zeug. Hij werkt dagelijks met veel plezier aan projecten waar hij met respect voor oude details én modern gebruiksgemak keukens realiseert om een leven lang plezier van te hebben. Zijn passie voor hout en timmeren begon bij het realiseren van ons eigen huis, een Zaanse houten woning in Zaandijk. Door de verbouwing ontstond de liefde voor de traditionele houtbouw en respect voor natuurlijke producten en de duurzame gedachte die hieraan vastzit.

 

Bij het verbouwen van de tiny studio’s heeft Rik vooraf bekeken wat de beste constructie en oplossing kon zijn voor de trap, wandbekleding, keuken, balustrade en al het andere houtwerk in de studios. Alles is met liefde gemaakt!

Over Nadine

Nadine is brandingstyliste, webdesigner en grafisch vormgeefster. Ze is de owner van haar eigen designstudio: Studio Vorm Creative. Maar wat vrijwel niemand weet: in een niet eens zo heel ver verleden heeft ze een opleiding tot interieur styliste afgerond aan Academie Artemis. Hoewel ze er voor gekozen heeft om op dagelijkse basis iets anders te gaan doen, laat alles wat met interior design te maken heeft, haar hart nog wel degelijk harder kloppen.

Bij het inrichten van de tiny studio’s kwam Nadine op het idee op voor twee verschillende concepten te gaan. Jot en Fest zijn door haar uitgedacht, gestyled en uiteraard heeft Nadine ook de branding en bouw van de website op zich genomen.

“Mijn hart maakt een sprongetje als ik
zie dat concepten tot in de puntjes en
op alle vlakken goed zijn doorgevoerd.”

Ons doel is om mensen te inspireren
en activeren tijdens het verblijf in een van onze huisjes..

Zin om geïnspireerd te worden.. En te beleven waar wij blij
van worden? Boek hier jouw tiny!

Email
Whatsapp
FAQ
Instagram
Pipeluurseweg 8, 7225 ND Olburgen