Lees
Ik tel de avonturen op mijn handen
maar ik ben vingers te kort gekomen
Want ik heb veel meer moois beleefd
dan ik ooit had durven dromen..

Op Hollandse bodem

Tiny studios Jot en Fest bevinden zich op de grens van de Veluwe, Achterhoek en IJsselvalei. Het liefst hadden we ze op een eigen stukje grond neergezet, maar we hebben een zeer goed alternatief gevonden: Jot en Fest staan aan de rand van het supervriendelijke, kleinschalige park Marina Strandbad.

 

Het is een park zonder slagboom, het geeft je alles behalve het gevoel van een park. Het is authentiek, lief en persoonlijk. En groot voordeel: je mag, als bezoeker van Jot dan wel Fest uiteraard gebruik maken van de faciliteiten die het park biedt.

Cultuur

Het kost je slechts 10min om met de auto tussen de weilanden en langs de IJssel te rijden om vervolgens neer te ploffen op een terras in hanzestad Doesburg of het kleinste stadje van Nederland, genaamd Bronckhorst. Doesburg wordt omringd door een gracht en heeft veel lieve straatjes met mooie authentieke panden, fijne boetieks en plekken om lekker te borrelen of eten. Ook in de buurt: (25 min) Arnhem, (20 min) Doetinchem, (35 min) Apeldoorn en (20 min) Hanzestad Zutphen.

 

Natuur

Liever de natuur in? Dat is vanaf Jot + Fest geen enkel probleem! Het kost je slechts 10min om met de auto of de fiets, via een schattig pontje de IJssel over te steken en Nationaal Park Veluwezoom te bereiken. De Veluwe liggen namelijk om de hoek en zoals je misschien wel weet, kun je daar heel fijn verdwalen op de prachtige heide en/of in de bossen. Wild spotten is ook een optie! De Achterhoek ligt eveneens op steenworp afstand en is dan misschien een wat minder bekend gebied, maar absoluut niet minder mooi! In de Achterhoek vind je bossen, beekjes en ook hier kun je genieten van prachtige stukken heide. Daarnaast een optie: op fiets, step of scooter verdwalen tussen de weilanden óf een sloep huren en over de IJssel varen.

 

Alles wat je nodig hebt..

Op het park vind je alles wat je nodig hebt. Je kan ontbijt laten bezorgen of een lekkere borrelbox. Maar ook is er een kleine supermarkt vinden, zodat je – mocht je dat fijn vinden – zelf wat kleine boodschapjes kan halen. What else? Het park heeft een buitenzwembad én een natuurmeer met strand. Er is een welness en mogelijkheid om te sporten in het sportcentrum én je kan er een bootje huren. Niks zo fijn als een dagje op het water, toch? Heeft het park ook nog een Italiaans restaurant met een terras aan het haventje. En heb je gewoon zin in een ordinaire snack (snappen we!); er is een goede friettent aanwezig!

Boek nu jouw tiny

Email
Whatsapp
FAQ
Instagram
Pipeluurseweg 8, 7225 ND Olburgen